Сучасні розваги для дітей на Правому березі Києва | Family Quest
19 Мар

Сучасні розваги для дітей на Правому березі Києва

Де відсвятувати дитячий День народження на Правому березі Києва?

Найкращі місця для яскравого свята!

Наші любі батьки! Компанія «Family Quest» із радістю знайомить вас із крутими місцями для відпочинку дітей на правому березі Києва. Ми, як ніхто інший розуміємо, що дуже хочеться мати круте та безпечне місце для дітей поряд із будинком, адже їхати на святкування через усе місто не завжди може бути гарною ідеєю не тільки для Дня народження, а й навіть для сімейного відпочинку.

Для дітей віком від 6 років!

«Family Quest»– це квест-простір для всієї родини, де не тільки діти, а й дорослі зможуть отримати нові враження та вибухові емоції. Ми завжди турбуємось про веселий та безпечний відпочинок так само, як і будь-які батьки, тому ви спокійно можете довірити нам ваше свято.

На правому березі Києва ми знаходимось у двох величезних торгівельно-розважальних центрах: «Космополіт» на м. Шулявська та «GORODOK GALLERY» та м. Почайна. Саме там ми пропонуємо вам найрізноманітніші варіанти відпочинку всією родиною або святкування головної події кожної дитини!

Для початку ми проведемо захоплюючий квест на улюблену тематике іменинника із яскравими ведучими, потім продовжимо грати в лазертаг зі справжніми космічними прибульцями, а після цього влаштуємо драйвову неонову вечірку, і завершемо це все святковим банкетом у яскравих спеціально-обладнаних для цього кімнатах.

Неймовірна кількість цікавих квестів на будь-який смак та вік, сучасна квест-кімната «Майнкрафт»…Лазертаг з прибульцями (, логічні завдання та динамічні бої…
Неонові вечірки з улюбленою музикою, шаленими конкурсами та флешмоби, які проводять професійні ведучі та DJ…
Якщо ж і цих розваг може бути замало і ваша дитина захоче провести по-справжньому незабутній день або ж свято «не таке, як у всіх», ми підготували ще багато сюрпризів: додаткові шоу, круті майстер-класи, оформлення кімнат та кульки на будь-який смак, подарунки та сувеніри – усе те, що зробить свято вашої дитини справжнім дивом.

Телефонуйте! Наші організатори вже готові створити вам незабутнє свято!
ТРЦ «Космополіт»
(063) 395 73 72; (050) 032 76 22
ТРЦ «GORODOK GALLERY»
(099) 244 72 73