Як обрати Діда Мороза або Санту для своєї дитини? | Family Quest
29 Дек

Як обрати Діда Мороза або Санту для своєї дитини?

Як обрати Діда Мороза або Санту для своєї дитини?

Вже ось-ось стартує сезон новорічних свят і всі діти з нетерпінням чекають: коли ж до них завітає той самий дідусь, у якого борода з вати, а мішок завжди наповнений подарунками? Напевно, всі вже здогадались про кого йде мова. Так, саме про нього - Діда Мороза.

Тепер наше головне завдання, як  батьків, зробити правильний вибір і не помилитися при замовленні актора для такої важливої ролі, бо дуже важливо, щоб дитина після зустрічі:

  • Не отримала розчарування від знайомства.
  • Не втратила віри в існування такого важливого героя.
  • З нетерпінням чекала наступної зустрічі.

Професійні та талановиті актори існують! Потрібно тільки знати, як їх знайти і зайнятися пошуковим процесом, як можна раніше. Що ближче до Нового Року, то знайти справжнього крутого актора стає складніше, а оплата за його роботу стає вищою.

Але якщо дотримуватись наших рекомендацій, то ваше свято пройде весело та драйвово і не доведеться червоніти за «несправжнього» Санту.

  1. Що раніше ви визначитесь з датою, то вищий відсоток того, що ви знайдете гарного актора. Оскільки запис розпочинається ще восени, то було б непогано, аби ви одразу розуміли: потрібно вам це чи ні.
  2. Виділіть собі фіксовану суму, яку ви готові виділити та починайте шукати в цьому діапазоні.
  3. Не шукайте актора на сайтах «одного дня» та дошках об’яв (наприклад: OLX). Як показує практика, на таких сайтах важко знайти дійсно актора. В основному, це чоловіки, в яких просто «завалявся» десь костюм Діда Мороза і те, що від нього буде «вау» ефект - малоймовірно.
  4. Звертайте увагу на вік та зовнішній вигляд актора. 18-річний підліток чи якийсь худий сусід явно не буде нагадувати образ справжнього дідуся. Зовнішній вигляд та усі маленькі деталі повинні бути витримані, тоді дитина дійсно повірить, що Санта Клаус справжній.
  5. Обов'язково читайте відгуки та дивіться оцінки від людей, які замовляли ці послуги раніше. Оскільки в наш час народна думка багато чого важить, так вам буде просто зрозуміти гарний в роботі чоловік чи ні. Якщо позитивних відгуків доволі багато, а негативних майже немає, тоді без остраху можна замовляти цього актора.
  6. Якщо ви вже замовили актора і у вас є додаткові вимоги - не соромтеся їх озвучити. Краще одразу проговорити всі тонкощі, аби потім не було заминок чи непорозумінь.

Family Quest відповідально ставиться до кожного вашого замовлення та ваших побажань. Ми все робимо чітко, весело та якісно, тому замовивши Діда Мороза в нас, ваші діти ще довго будуть згадувати це новорічне привітання.

Не зволікайте - пишіть та дзвоніть нам. А якщо у вас лишились питання, ми з радістю відповімо на них у найкоротший термін!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 🔎Сучасні свята для дітей (@family_quest.kiev)